5.jpg

Pris fr. 999:-

Tandblekning i Malmö

Tandblekning med resultat. Vi arbetar med de bästa maskinerna och produkterna på marknaden. Detta för att kunna erbjuda kvalité i resultatet och att du ska gå hem med ett vackert leende på läpparna. Vi har arbetat med professionell tandblekning under en lång tid och noggrant valt ut den bästa metoden för ett långvarigt, bra resultat.

Tillsammans går vi igenom en hälsodeklaration som sedan följs av en analys på färgskala och förväntat resultat. Applicering av skydd på tandköttet görs samt ett tandblekningsmedel på dina tänder görs.

Tandblekningsmedlet aktiveras sedan med hjälp av vår kraftfulla tandblekningslampa. Efter avslutad behandling går vi igenom skötselråd för att du ska kunna uppnå bästa möjliga långvariga resultat.

Vi använder Mighty Smile tanblekningsmedel som är skonsamt för dina tänder.

Välj mellan Classic och Ultra

Vanliga frågor

Hur många omgångar ska jag välja?
Om du inte har blekt tänderna innan eller om det va längesen rekommenderar vi alltid en tandblekning 3 omgångar, att köra en omgång är mer för att underhålla resultatet efter första behandlingen.

Kommer det ila i tänderna?
Tänderna ilar normalt inte under behandling, har du friska tänder får du oftast inga ilningar i tänderna efter behandlingen. Om man har en väldigt tunn eller känslig emalj kan det dock uppstå en viss mån av ilningar.

Vad ska jag tänka på inför behandlingen?
Att gå till tandläkaren ca 6 månader innan besöket för att kolla så att du har friska tänder, inga munsjukdomar och ta bort eventuell tandsten.

Går det att bleka bort fläckar på tänderna?
Det kan fungera men det kan också inte fungera, det är från person till person.

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?
Under 72h ska du undvika att röka, snusa, äta färgglad mat tex curry, rödbetor och blåbär. Du bör även undvika kaffe, te och rödvin. Vi rekommenderar även ett kit som går att köpa hos oss för att bibehålla bäst resultat.

Kan jag ta det på delbetalning?
Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.