7.jpg

Pris fr. 1099:-

Behandla synliga kärl i malmö

Synliga blodkärl är kosmetiskt ofina och kan finns på flera områden på kroppen, framför allt i ansiktet och benen. Majoriteten av kvinnor och män kommer drabbas av synliga blodkärl. Vi använder oss av en avancerad teknik som heter Veinwave (Basic) för mindre blodkärl i ansiktet. Vi utför även sklerosering mot mer synliga kärl och för kropp (Ultra).

Till skillnad från laser har Veinwave inga biverkningar, såsom de-pigmentering och ärrbildning, och det är inte smärtsamt. Veinwave fungerar på alla hudtyper. Vi kan behandla små vener som inte kan behandlas med mikro-scleroterapi. Det kan också behandla ådror på områden som anklar och ansikte där mikro-scleroterapi kan inte användas.

Behandlingarna är otroligt snabba och effektiva, 80-100% av det synliga kan försvinna på en enda behandling. I vissa fall kan 2-3 behandlingar krävas men de är ganska sällsynt. Det funkar dessutom bra att utföra året om, alltså även på sommaren i soligt väder.

Vanliga frågor

Hur många behandlingar krävs?
Det skiljer sig från person till person och beroende på områdets storlek och tydlighet. Normalt krävs 1-3 behandlingar.

Går det att göra Veinwave på alla typer av blodkärl?
Nej, inte djupare, blå på kroppen. Röda blodkärl är det vi ser bäst resultat med. - Då är det Pigementbehandling - Ultra som gäller.

Hur ser man ut efteråt, kan man sminka sig?
Man blir lite röd, svullen och det kan uppstå små skorpor som går över efter 24h. Undvik att sminka på området samma dag om det inte är mineral smink.