6.jpg

Pris fr. 899:-

Pigmentbehandling i malmö

Vi använder oss av en Cryopen som är en effektiv frysbehandling mot pigmentfläckar. Behandlingen är en kallkirurgi som förstör och fryser bort de godartade pigmentfläckarna. Detta är en mycket säker behandling då den med sin precisa applikator enbart bearbetar problemområdet och inte den friska huden runt om. Behandlingen är effektiv mot allt från pigmentfläckar till kroppsvårtor och åldersfläckar m.m.

Behandlingen påbörjas med en tvätt av området som skall behandlas. En hudanalys i samråd med kunden följes av behandlingen med cryopen. Avslutningsvis appliceras pigmentlugnande kräm.

Bra att veta
Priset beräknas av terapeuten beroende på storlek och form av problemområdet.

Vanliga frågor

Vad bör man tänka på inför behandlingen?
Om det vanliga pigmenteringar så är det bara att komma på behandling. Är det födelsemärken bör du besöka en hudläkare innan du kommer för behandling.

Hur går det till?
Vi fryser bort eventuella pigmenteringar med hjälp av kallkirurgi, fungerar även på fibrom.

Hur många behandlingar krävs för att se resultat?
Det beror helt på pigmenteringarna du vill få bort, det brukar krävas ca 1-3 gånger.

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?
Du bör tänka på att inte pilla på området som behandlats, inte utsätta området för direkt sol. Du bör även använda solskydd varje dag och låta skorporna falla av självmant samt återfukta.

Är resultatet permanent?
Ja, men när det kommer till pigmenteringar har cellerna alltid ett minne av att det en gång har varit en pigmentering där, du bör därför inte utsätta området för direkt solljus samt använda SPF.