2.jpg

Pris fr. 399:-

Ögonfransförlängning i Malmö

Inför varje behandling, samråder vi med dig för att utforma och rekommendera vilken typ av ögonfransförlängning som passar bäst. Våra olika tekniker sträcker sig från det mest naturliga till det mest dramatiska utseendet, vilket kompletterar varje individs övergripande bild, ansiktsdrag, hårfärg och hudfärg. Våra terapeuter individualiserar formen, materialet, tillväxtmönstret och böjningen till dina specifika behov. Våra specialister kommer också att tillgodose dina specifika krav. Du kommer garanterat att se och känna skillnaden!

Välj mellan massor av olika tekniker och franstyper på plats i vår unika fransmeny. Våra professionella tekniker gör dina ögon snygga och eleganta, och vi anpassar utseendet till dina ögon.

Vårt mål är att vara bäst på fransförlängningar!

  • 7 dagars garanti

  • Färgning av fransar ingår

  • Efterbehandling med serum ingår.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det?

I genomsnitt tar varje fullständig uppsättning cirka 90 minuter. Detta kan variera beroende på vilken teknik du har valt. För att underlätta ber vi att ni kommer 10-15 minuter innan behandlingen startar för en genomgång.

Hur länge varar resultatet?

Livslängden på dina ögonfransförlängningar beror på din egen “frans-cykel”, som normalt varar i 21 dagar. Vi föreslår att vi fyller på varje 2-3 veckor för att hålla dina fransar så fylliga som möjligt. Tillägg, till exempel ett serum kan förebygga slitage på dina fransar.

Behöver jag ta hand om mina ögonfransar?

Våra fransar är ganska slitstarka, måste du vidta vissa försiktighetsåtgärder för att hålla dem så länge som möjligt, särskilt under de första dagarna. Håll alltid borta från oljebaserade rengöringsmedel och vattenfast makeup, och rör eller gnugga inte dina ögon.