Fransar & Bryn (1).jpg

Pris fr. 649:-

Lash lift i Malmö

Ögonfransbehandlingen Lash lift är en revolutionerande metod som tagit skönhetsmarknaden med storm! När man utför Lash lift böjer, lyfter och formar man fransarna från roten vilket ger en fantastisk böj av de egna fransarna. Fransarna ser inte bara betydligt längre ut, dina ögon öppnas upp och du ser piggare ut. Lash lift ger en dramatisk förändring som framhäver dina ögon på ett mycket naturligt och vackert vis!

Vad är Lash lift?

  • Lash lift är en behandling som innebär att vi böjer, lyfter och formar dina egna fransar från roten.

  • Med ett lashlift får du inte bara en fantastisk böj på dina egna fransar utan fransarna ser även betydligt längre ut, dina ögon öppnas upp och du ser piggare ut.

  • Det är en dramatisk förändring som framhäver dina ögon på ett naturligt och vackert vis.

Välj mellan Classic eller De luxe

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det?

I genomsnitt tar varje fullständig uppsättning cirka 90 minuter. Detta kan variera beroende på vilken teknik du har valt. För att underlätta ber vi att ni kommer 10-15 minuter innan behandlingen startar för en genomgång.

Hur länge varar resultatet?

Livslängden på dina lashlift varar i upp till 6 veckor, beroende på klimat aktivitet genetik osv. Vi föreslår att vi fyller på varje 5-6 veckor för att hålla dina fransar så fylliga som möjligt. Tillägg, till exempel ett serum kan förebygga slitage på dina fransar.

Behöver jag ta hand om mina ögonfransar?

De kommande 24h efter behandling av lash lift ska du undvika vatten i ansiktet, varma duschar och bastu. Använd ingen form av mascara eller rengöringsprodukter med olja, detta gäller de första 24-48h efter utförd behandling.