3.jpg

Pris fr. 5499:-

Fillers näsa i Malmö

Näskorrigering
Förändra näsans form och proportioner med hjälp av fillers, en enkel behandling med stor potential! Näskorrigering med hjälp av fillers kan skapa en dramatisk förändring i utseendet och i många fall ersätts behovet av ett kirurgiskt ingrepp. Vi använder oss av en hyaluronfiller som är väldokumenterad och säker produkt.

Svullnad är normalt några dagar efter behandlingen speciellt på morgonen. När svullnaden lagt sig ska det kännas normala igen.
Injektionen i näsan är en behandling som är både säker och enkel att utföra. Vid behandling av fillers i näsan tillför man fukt i form av hyaluronsyra som både bygger och skapar volym i det önskade området.

Vanliga frågor

Hur länge håller resultatet?
Resultatet varierar på grund av olika faktorer. Vilket område man arbetar med, hur många gånger har man gjort fillers, ålder, ämnesomsättning osv. Det skiljer sig alltså otroligt mycket från person till person.

Gör det ont?
Vi använder en bedövningssalva som tar bort den värsta smärtan. Det är en stickande känsla men något man kan stå ut med. Vi har haft kunder som varit nålrädda inför behandlingen men sedan har det blivit bra.

Kan jag jobba dagen efter?
Det skiljer sig från person till person. Svullnad kan uppstå efter behandlingen det påverkar dig endast estetiskt.

Är fillers/b-tox farligt?
Alla ingrepp medför en risk, även om biverkningar är ganska ovanligt. De vanligaste biverkningarna är svullnad och klumpbildning. Värre biverkningar som allergisk reaktion kan förekomma. Läs mer om biverkningar här!

Tar ni avbetalning?
Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.