3.jpg

Pris fr. 899:-

Microneedling i malmö

Behandlingen påbörjas med en ansiktstvätt tillsammans med behagliga lavendelprodukter och varma handdukar. En hudanalys i samråd med kunden följes av massage. Du får själv välja mellan ansikts- och dekolletagemassage eller skalpmassage.

Efteråt använder vi ånga som mjukar upp huden, rengör porerna och lösgör döda hudceller. Ångbehandlingen ackompanjeras av portömning. Därefter appliceras syra som hjälper till att frigöra de döda och torra hudceller som ligger i det yttersta laget. Sedan påbörjas behandlingen med microneedles. Därefter appliceras en vårdande ansiktsmask som är anpassad efter din huds behov. Avslutning med lugnande serum, dagkräm samt ögonkräm.

Vad är Microneedling?

Microneedling är en djupgående och avancerad behandling som med hjälp av roller, stamp eller pen försedd med hundratals mikronålar penetrerar huden och hjälper till att öka hudens produktion av kollagen och elastin.

Behandlingen orsakar kontrollerad skada i form av små kanaler i huden som ökar hudens förmåga att absorbera produkter och dess ämnen avsevärt. Irritationen som uppstår i huden vid microneedling resulterar även i en läkningsprocess som producerar ett föryngrat utseende hos huden.

Microneedling behandlar effektivt ärrvävnad, förstorade porer, linjer och rynkor.

Man ser tydligt resultat redan efter en behandling men för att uppnå ett önskat och hållbart resultat bör man genomföra en kur på 3-6 behandlingar.

Efter en behandling med microneedling uppstår en tillfällig rodnad som börjar avta efter 24-48h. Huden kan kännas stram och torr. Fullt naturligt efter behandlingen. En lättare blödning kan uppstå och ge små tunna skorpor, dessa bör du inte pilla av.

Välj mellan Classic och De luxe

Behandlingen

  • Tvätt med lavendel och varma handukar

  • Hudanalys

  • Ansiks & dekolage-massage eller skalpmassage

  • Ånga & portömning

  • Syra

  • Microneedling

  • Hudanpassad mask

  • Lungnande serum och dagkräm + Ögonkräm

Vanliga frågor

Vad är behandlingen bra för?
Microneedling är en nålbehandling som främst jobbar på ojämnheter, ärr, förstorade porer, pigmenteringar, lyster och fina linjer/rynkor.

Hur går det till?
Vi väljer ut en roller med nålar på ett djup mellan 0,25mm och 2,5mm beroende på hur tålig din hy är. Vi applicerar ett serum anpassat efter din hud som vi slussar ner med hjälp av nålarna. Man gör en kontrollerad skada i huden så att huden förnyas.

Hur många behandlingar krävs för att se resultat?
Det krävs ca 3 behandlingar innan du börjar se resultat, men vi rekommenderar en kur på 4-6 behandlingar för ett ultimat resultat.

Gör det ont?
Eftersom att det är nålar som används i behandlingen, så kan det kännas lite obehagligt.