1.jpg

Pris fr. 599:-

Laser i malmö

Behandlingen påbörjas med en rengöring av det område som ska behandlas. En hudanalys i samråd med kunden följes av applikation av en kylande gelé, sedan påbörjas behandlingen laser.

Hårborttagning med vår diod-laser Epilia RF. Går inte att jämföra med billigare maskiner som IPL eller liknande. Effektivt och smärtfritt. Normalt krävs 5-8 behandlingar för att färdigställa resultatet.

Epilia hårborttagningsmaskin är nog världens säkraste diodelaser, risken att ”bränna” en kund är i stort sett obefintlig. Med diod-lasern kan man behandla stora områden väldigt snabbt, betydligt snabbare och säkrare än med en IPL. Vi ger dig också en ordentlig utbildning.

Det som gör Epilia unik är den arbetar med två olika energikällor, Laser och Radiofrekvens (RF) som skapar en synergieffekt. De två olika typerna av energikällor kompletterar och samverkar med varandra och är en mycket bra hårborttagningsmaskin. Det innebär att du kan arbeta med en relativt reducerad laserstyrka jämfört med andra maskiner på marknaden. Det ger en oerhörd säkerhet för dig och dina kunder på de flesta hud och hårtyper. (Även mörk och solbrun hud då man kan reducera laserljuset och höja radiofrekvensen).

Laser mot hårväxt ger ett permanent resultat som är välbeprövad på marknaden och som var revolutionerande när den kom. Aldrig innan kunde man ta bort hår så snabbt och med så lite smärta! Vår nya laser är överlägset bättre än andra äldre metoder som vaxning, ipl, diatermi, både när det gäller effektivitet och biverkningar.

  • Metoden fungerar så att det intensiva långvågiga ljuset, som är helt oskadligt för huden, absorberas i melaninet (vårt färgpigment i hud och hår) i hårsäckarna och omvandlas till värme. Vid ca 70ºC förstörs proteinet i de hårsäckar som är i tillväxtfas, detta gör att hår inte kan nybildas i de hårsäckarna.

  • Med Epilia diodlaser kan man framgångsrikt utföra permanent hårborttagning på alla hårtyper, och nästintill smärtfritt med denna hårborttagningsmaskin.

  • Vid varje behandling förstörs ca 60-90 % av hårsäckarna som är i tillväxtfasen. Detta gör att det normalt krävs 4-8 behandlingar för att få bort allt hår.

Bra att veta

  • Pulserna brukar kännas som små pirriga stick och beroende på hur mycket och hur grovt hår du har så upplevs känslan lite olika. En del känner ingenting medan andra känner mer.

  • Det kan uppstå en viss rodnad efter behandlingen men den försvinner oftast inom några timmar.

  • Behandlingstiden är helt beroende av hur stort område som ska behandlas. Armhålor tar ca 10 min och halva ben ca en timme.

Viktigt!

  • Tänk på att raka dig innan behandling.

  • Du får inte sola på minst 4 veckor efter behandling

  • Innan du påbörjar en permanent hårborttagningskur är det viktigt att du inte äter någon medicin som gör dig ljusskänslig, detta kan påverka din behandling och lättare framkalla bieffekter.

  • Plocka, vaxa eller blek inte området 4 veckor innan din första behandling och genom hela behandlingskuren. Mer information får ni vid er konsultation!

Vanliga frågor

Hur många behandlingar krävs för att se resultat?
Det skiljer sig från person till person och beroende på vilken typ av hårväxt man har. Normalt krävs 4-8 behandlingar.

Gör det ont?
Denna laser känns extremt lite jämför med andra, liknande behandlingar (exempelvis IPL). Vissa känner ingenting alls och vissa kan känna en svag stickande känsla.

Hur ofta kan man gå på laserbehandling?
Mellan 4-6  veckor är lagom tidsperiod mellan behandlingarna. Detta är för att minimera risken att du ska skada din hud.

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?
Du bör tänka på att inte pilla på området som behandlats, inte utsätta området för direkt sol. Du bör även använda solskydd varje dag och låta skorporna falla av självmant samt återfukta.

Kan man köpa paket av behandlingar?
Ja, boka en tid eller konsultation så skräddarsyr vi ett paket med behandlingar efter ditt behov

Tar ni delbetalning?
Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.