1.jpg

Pris 499:-

Konsultation för hudbehandlingar

Vi erbjuder vi allt från klassiska ansiktsbehandlingar till mer avancerade hudbehandlingar.

Hudvård kan idag vara väldigt svindlande. De flesta av oss har flera olika bekymmer med vår hy och alternativen på hyllorna känns oändligt.

Att fråga en expert om hjälp underlättar och sparar dig väldigt mycket tid. Vårt mål är att du efter din konsultation ska ha fått en tydlig överblick om hur du bör ta hand om din hud och hur du ska nå dina mål. Vi är även specialister på att behandla akne.

Med hjälp av noggrant framtagna behandlingar kan man göra underverk med huden. Vi ser fram emot att träffa dig och gå igenom dina förväntningar och frågor.

Behandlingen

  • Expertanalys av din hud

  • Tydlig information och genomgång av dina bekymmer

  • Genomtänkt rekommendation för hur din hud bör behandlas och vilka produkter som passar dig.

  • Tips och trix för smarta beslut gällande din hudvård i framtiden.

Vanliga frågor

Har ni avbetalning?
Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.

Kan jag göra behandlingar som gravid?
Vi gör inte injektioner eller behandlingar som påverkar nervsystemet osv. Du kan göra exempelvis ansiktsbehandlingar eller liknande. Laser osv. är ett stort nej.

Är jag försäkrad när jag går på behandlingar hos er?
Ja, vi har en patientförsäkring via IF. Du kan känna dig trygg med oss och vår exceptionella personal som tar väl hand om dig om en olycka inträffar.

Gäller frikost/högkostnadskort hos er?
Tyvärr gäller inte det hos oss ännu, men vi jobbar på att få till ett samarbete med landstinget.