Fransar & Bryn.jpg

Pris fr. 899:-

Henna ögonbryn

Henna bryn är en form av ögonbrynsfärgning som används för att färga huden under ögonbrynen. Syftet med detta är att skapa en skugga eller en illusion av djup och fyllighet i området. Resultatet är fantastiskt och ett perfekt komplement om man inte vill tatuera sina ögonbrun men gärna vill slippa fylla i med penna varje dag.

Henna är ett naturligt färgämne tillverkat av en växt som kallas hina eller henna trädet. Henna har funnits sedan forntida egyptiska tider då den användes för många ändamål som färgning av hår, kläder, tyger och som smink.

Processen för henna bryn är mycket lik henna färgmetoder du kan se i traditionell indisk kultur, men nyanser har formulerats för att tillgodose ögonbryns toner.

VANLIGA FRÅGOR

Hur länge håller det?

Henna bryn varar vanligtvis mellan 2-4 veckor, men det är beroende på din hudtyp. Om du har en torr hy kommer brynen att vara lite längre än på någon med en oljig hud.

För att underhålla dem så länge som möjligt, är det viktigt att inte tvätta ansiktet för mycket. Torka väldigt försiktigt med handduk efter bad och dusch.

Hur lång tid tar det?

Normalt tar behandlingen ca. 20 minuter.

Tar ni delbetalning?
Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.