7.jpg

Pris fr. 4499:-

Skinbooster i Malmö

Skinbooster är en speciell utformad hyaluronsyra som injiceras i små mängder, tunt under huden för att återskapa hudens naturliga fuktbalans. Där drar den till sig vätska och ger långvarig fukt på djupet.

Hyaluronsyran som tillförs vid behandlingen är utformad så att den stannar i kroppen länge. Detta leder till att vi kan få huden att se yngre och fräschare ut under lång tid.

Behandlingen ger huden ökad volym vilket gör att huden både ser och känns fastare samt att linjer och rynkor suddas ut.

Vetenskapliga studier har visat att man får ytterligare resultat upp till 6 månader efter att man avslutat sin behandlingskur. Resultat i form av ytterligare ökad fukt, spänst och utslätning vilket beror på att kroppens egna kollagen stimuleras och förbättras.

Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med skinboosters utan behandlingen passar även utmärkt för att stärka känslig och utsatt hud på hals, dekolletage och händer samt så väl områden med akneärr. Även örsnibbar, läppkonturer och ytliga små linjer kan behandlas.

Hyaluronsyran stärker, återfuktar och ökar hudens kvalitet på lång sikt och ytliga linjer suddas ut.

Ett vanligt rekommenderat behandlingsprogram med Skinboosters består av tre behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandlingskur är rekommendationen att man underhåller med en behandling var 6:e månad.

Besöket börjar med att vi tillsammans går igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att det inte finns några hinder för behandlingen så som exempelvis graviditet, amning eller någon form av infektion i huden. Efter genomgången appliceras en bedövande salva på området, därefter påbörjar vi behandlingen med en mjuk formbar hyaluronfiller. Själva injektionen tar ca. 10-15 minuter och den avdomnade känslan efter bedövningssalvan försvinner ca. 30 min efter avslutad behandling.

Områden att behandla
Ansikte
Celluliter på kroppen
Dekolletaget och halsen
Händer
Akne

Vanliga frågor

Vad är skinbooster bra till?
En superboost för din hud! Skinboost är super för de som behöver fukt, lyster, förebygga rynkor och ärr eller reducera celluliter.

Hur länge håller resultatet?
Det är helt olika beroende på vilka förutsättningar man har, efter en kur är det normalt att man upprepar behandlingen var 6e månad för att underhålla resultatet.

Hur många behandlingar behöver man för att uppnå resultat?
Vi rekommenderar att man börjar med en kur på tre behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Efter det, en upprepning för underhåll var 6e.

Är fillers/b-tox farligt?
Alla ingrepp medför en risk, även om biverkningar är ganska ovanligt. De vanligaste biverkningarna är svullnad och klumpbildning. Värre biverkningar som allergisk reaktion kan förekomma. Läs mer om biverkningar här!

Tar ni avbetalning?
Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.