Fillers & B-tox

Injektioner med fillers har idag ersatt mycket av implantatkirurgin i ansiktet. Med hjälp av fillers kan du forma, skapa volym och symmetri i ansiktet. Fillers behandlar ålderstecken så som mörka ringar under ögonen (tear trough), ledsna mungipor och hamsterpåsar. Även näsans form kan förbättras och skapa en dramatisk förändring i utseendet och i många fall ersätts behovet av ett kirurgiskt ingrepp.

Vi arbetar med olika typer av fillers behandlingar som är baserade på hyaluronsyra. Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade vilket gjort denna fillertyp till den mest använda i världen. Det ger otroligt resultat utan behovet av kirurgiskt ingrepp! Hyaluronsyran finns i olika tjocklekar och konsistenser vilket ger den ett brett användningsområde som vid fillers av läppar, haka, kindben, näskorrigering och tear trough. Du kan även effektivt minska fett på oönskade områden med hjälp av vår effektiva fatburner injektion.

Vi behandlar buttlift med fillers som är ett rumplyft utan kirurgiskt ingrepp. Denna behandling utförs med hjälp av en injektion som är framtagen för att behandla och skulptera större områden av kroppen som ett alternativ till den traditionella operationen av rumpan även kallat Brazilian Buttlift.

B-tox behandlar rynkor och veck i huden. B-tox är en effektiv skönhetsbehandling som ger otroliga resultat.

Vilken typ av behandling som passar dig kan vi gå igenom tillsammans med ne bokad konsultation. Vårt mål är alltid att du ska bli nöjd med resultatet och känna dig väl omhändertagen. Din trygghet, säkerhet och omsorg är viktigt för oss på Klinik 08 i Malmö.