1.jpg

Pris 499:-

Fillers i Malmö

Injektioner med fillers har idag ersatt mycket av implantatkirurgin i ansiktet. Med hjälp av fillers kan du forma, skapa volym och symmetri i ansiktet. Fillers behandlar ålderstecken så som mörka ringar under ögonen (tear trough), ledsna mungipor och hamsterpåsar. Även näsans form kan förbättras och skapa en dramatisk förändring i utseendet och i många fall ersätts behovet av ett kirurgiskt ingrepp.

Vi arbetar med olika typer av fillers behandlingar som är baserade på hyaluronsyra. Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade vilket gjort denna fillertyp till den mest använda i världen. Det ger ett otroligt resultat utan behovet av kirurgiskt ingrepp! Hyaluronsyran finns i olika tjocklekar och konsistenser vilket ger den ett brett användningsområde som vid fillers av läppar, haka, kindben, näskorrigering och tear trough. Du kan även effektivt minska fett på oönskade områden med hjälp av vår effektiva fatburner injektion.

Vi behandlar buttlift med fillers som är ett rumplyft utan kirurgiskt ingrepp. Denna behandling utförs med hjälp av en injektion som är framtagen för att behandla och skulptera större områden av kroppen som ett alternativ till den traditionella operationen av rumpan även kallat Brazilian Buttlift.

B-tox behandlar rynkor och veck i huden. B-tox är en effektiv skönhetsbehandling som ger otroliga resultat.

Vilken typ av behandling som passar dig kan vi gå igenom tillsammans med på en bokad konsultation. Vårt mål är alltid att du ska bli nöjd med resultatet och känna dig väl omhändertagen.

Vanliga frågor

Hur länge håller resultatet?
Resultatet varierar på grund av olika faktorer. Vilket område man arbetar med, hur många gånger har man gjort fillers, ålder, ämnesomsättning osv. Det skiljer sig alltså otroligt mycket från person till person.

Gör det ont?
Vi använder en bedövningssalva som tar bort den värsta smärtan. Det är en stickande känsla men något man kan stå ut med. Vi har haft kunder som varit nålrädda inför behandlingen men sedan har det blivit bra.

Kan jag jobba dagen efter?
Det skiljer sig från person till person. Svullnad kan uppstå efter behandlingen det påverkar dig endast estetiskt.

Är fillers/b-tox farligt?
Alla ingrepp medför en risk, även om biverkningar är ganska ovanligt. De vanligaste biverkningarna är svullnad och klumpbildning. Värre biverkningar som allergisk reaktion kan förekomma. Läs mer om biverkningar här!

Tar ni avbetalning?
Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.