Fettreducering

Träning, kost och sömn är alltid det som ger bäst resultat för viktminskning och fettreducering, dock finns områden som är väldigt svåra att komma åt, en del är även genetik. Som till exempel celluliter, insida lår eller dubbelhaka.

Vi har länge forskat i marknaden för att få fram de maskiner och produkter som ger bäst resultat för fettreducering och känner oss nu väldigt trygga med vad vi kan erbjuda för behandlingar.

Vår injektion Fatburner är en extremt effektiv behandling som ger resultat direkt. Vi arbetar även med cellulitbehandlingar som är de mest effektiva för olika typer av områden. Vår maskin för celluliter är extremt effektiv på att strama åt huden och rensa kroppen på slaggprodukter. Många elitidrottare använder sig också av liknande behandlingar för att öka resultat.

Vi arbetat tätt ihop med våra leverantörer för att ligga i framkant hela tiden, maskinerna utvecklas snabbt på marknaden och nya metoder kommer fram. För oss är det viktigt att det finns forskning och tydliga bevis på resultat för att vi ska ta in en maskin till kliniken. Våra terapeuter är experter på sina områden och brinner för att du ska nå dina mål.