9.jpg

Pris fr. 9499:-

Fat burner i Malmö

Fat Burner är en injicerbar behandling som förstör fettceller ex. under hakan eller andra ofta oönskade områden. Det finns flera områden som är svåra att komma åt vid naturlig viktnedgång, för många har detta en psykologisk inverkan. Tack vare Sustained Release technologin och Novel Peptide technologin kan man effektivt reducera fettcellerna och på så vis minimera fettdepåerna på det önskade området. Detta är ett utmärkt alternativ till dig som inte vill göra ett kirurgiskt ingrepp

Fatburner utför riktade fettreduktion genom aktivering av olika mekanismer, vilket starkt ökar lipolysen i ackumulerade lipidlager underhud genom fosforylering. Prostrolanpeptidkomplex reducerar säkert storleken på fettceller, är indicerad för djupdermisimplantation för lipolys av måttlig till svår dubbelhaka, buk, skinkor, baksida på låren. Vi använder oss av märket Prostrolane som används världen över.

Svullnad är normalt några dagar efter behandlingen speciellt på morgonen.

Besöket börjar med att vi tillsammans går igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att det inte finns några hinder för behandlingen så som exempelvis graviditet, amning eller någon form av infektion i huden. Efter genomgången appliceras en bedövande salva på området, därefter påbörjar vi behandlingen. Själva injektionen tar ca. 10-15 minuter och den avdomnade känslan efter bedövningssalvan försvinner ca. 30 min efter avslutad behandling.

Områden att behandla

  • Haka

  • Armar

  • Insida lår

  • Mage

  • Kinder

Information
Områdets storlek kan förbättras gradvis efter varje behandlingstillfälle, i de flesta fall räcker 2 behandlingar, men ibland krävs 3-6 behandlingar. Oftast ser man skillnad redan vid första behandlingen.

Antalet injektioner och behandlingstillfällen beror på dina individuella behov.
Efter behandlingen kan du uppleva mindre smärta, svullnad/vätskeansamling, blåmärken eller minskad känslighet under hakan. De här effekterna är i allmänhet tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva. Biverkningarnas förekomst, svårighetsgrad och varaktighet är i allmänhet störst efter det första behandlingstillfället och minskar i takt med att behandlingarna fortsätter.

Behandlingen kan upprepas flera gånger men ska inte överskrida 6 behandlingstillfällen, 2-4 behandlingstillfällen är vanligtvis tillräckligt. Tidsintervallet mellan varje behandlingstillfälle ska vara minst 6 veckor.

Vanliga frågor

Ser man resultat direkt?
Det varierar mycket från person till person, område samt vilket område det är man behandlar. Många ser resultat redan på en behandling. I de flesta fall räcker 2 behandlingar, men ibland krävs 3-6 för att nå fullt resultat.

Gör det ont?
Vi använder en bedövningssalva som tar bort den värsta smärtan. Det är en stickande känsla men något man kan stå ut med. Vi har haft kunder som varit nålrädda inför behandlingen men sedan har det blivit bra.

Hur ofta kan jag gå på behandlingen?
Vi rekommenderar 6 veckors intervall mellan behandlingarna.

Är fillers/b-tox farligt?
Alla ingrepp medför en risk, även om biverkningar är ganska ovanligt. De vanligaste biverkningarna är svullnad och klumpbildning. Värre biverkningar som allergisk reaktion kan förekomma. Läs mer om biverkningar här!

Blir man svullen?
Det är en av många fördelar med fat burner jämfört med liknande behandlingar. Man kan få en lättare svullnad men det lägger sig normalt redan efter 1 timme.

Tar ni avbetalning?
Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.