10.jpg

Pris fr. 9999:-

Buttlift i Malmö

Med hjälp av en injektion framtagen för att behandla och skulptera större områden på kroppen finns nu ett alternativ till den traditionella operationen av rumpan.

Det kirugiska ingreppet även kallat Brazilian Buttlift är en väldigt populär operation, tekniken handlar om att man förflyttar fett från kroppen och placerar det i rumpan för att öka volymen och skulptera konturer. Inte alla är villiga till att göra ett så stort ingrepp, nu finns dock möjligheten att istället uppnå liknande resultat för mindre förstoringar utan att behöva göra en operation.

HYAcorp MLF2 är speciellt framtagen för konturering och omformning av stora delar av kroppen. Partikelstorleken och sammansättningen av HYAcorp MLF2 ger maximal volymiserande resultat i kroppskonturering, ämnet innehåller en mycket renad form av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung.

Besöket börjar med att vi tillsammans går igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att det inte finns några hinder för behandlingen så som exempelvis graviditet, amning eller någon form av infektion i huden. Efter genomgången appliceras en bedövande salva på området, därefter påbörjar vi behandlingen med en mjuk formbar hyaluronfiller. Själva injektionen tar ca. 10-15 minuter och den avdomnade känslan efter bedövningssalvan försvinner ca. 30 min efter avslutad behandling.

Vanliga frågor

Hur många ml behöver man för att se resultat?
Det beror helt på önskad volym, förutsättningar osv. Mot mindre gropar, celluliter är 10 ml minimum. För att öka volym och fyllighet är 30-100 ml en normal mängd.

Varför icke kirurgiskt buttlift?
De är en bra behandling speciellt för dig som inte har mycket fett kroppen. En snabb procedur utan att sövas ner. Ett betydligt enklare och mindre smärtsamt ingrepp än en operation.

Är resultatet permanent?
Behandlingen med buttlift är inte permanent, ämnet som injiceras (HYAcorp MLF2) är hyaluronsyra-baserat och bryts naturligt ner av kroppen. Resultatet håller normalt 8-24 månader (gradvis reducerat) många faktorer spelar in såsom livsstil, ålder, rökning osv.

Är fillers/b-tox farligt?
Alla ingrepp medför en risk, även om biverkningar är ganska ovanligt. De vanligaste biverkningarna är svullnad och klumpbildning. Värre biverkningar som allergisk reaktion kan förekomma. Läs mer om biverkningar här!

Tar ni avbetalning?
Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.