8.jpg

Pris fr. 2999:-

B-tox i Malmö

Besöket börjar med att vi tillsammans går igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att det inte finns några hinder för behandlingen så som exempelvis graviditet, amning eller någon form av infektion i huden. Efter genomgången påbörjar vi behandlingen med Botulinumtoxin (B-tox). Därefter går vi igenom all information och skötselråd du behöver för bästa resultat.

Injektionen utförs med en tunn nål och ger sällan obehag.

Vad är B-tox och varför är det så populärt?

B-tox är en förkortning av Botulinumtoxin typ A som är ett protein som skapas av bakterien Clostridium botulinum.

B-tox används för att behandla rynkor och veck i huden. Det b-tox gör är att tillfälligt förlama och minska muskelns funktion där av minskas muskelaktiviteten som i sin tur gör att huden blir slätare.

Behandlingen är inte permanent utan bryts ner av kroppen efter hand. Hållbarheten är mellan 3 - 6 månader, detta är dock helt individuellt och beror på hur din kropp reagerar på behandlingen. Ju fler injektioner du gjort ju längre håller sig resultatet.

Viktigt!

  • Våra behandlare är väldigt skickliga och är certifierade ut i fingerspetsarna.

  • Du ska undvika kraftigt ansträngande träning första dygnet

  • Inga alkoholhaltiga drycker första dygnet

  • Du får inte trycka eller massera på behandlingsområdet första dygnet

  • Använd inte makeup i behandlat område första dygnet

Biverkningar

Behandling med b-tox ger generellt mycket små biverkningar. Nålsticken kan leda till små blödningar och blåmärken men dessa försvinner vanligtvis inom några dagar. I vissa fall kan närliggande muskler påverkas och bli svagare, men den försvagade muskeln återfår sin fulla styrka igen då b-tox försvinner ut ur kroppen efter en tid.

Meny

B-tox - olika områden (standard) - Extra område kostar 999:-
B-tox Slimmingface – Korrigerar formen av ansiktet
B-tox Bunny lines - Fokus på området runt näsan

Vanliga frågor

Hur länge håller b-tox?
Det varierar mycket från person till person, område samt om man gjort behandlingen tidigare normalt mellan 3-5 månader.

Gör det ont?
Vi använder en bedövningssalva som tar bort den värsta smärtan (valfritt). Det är en stickande känsla men något man kan stå ut med. Vi har haft kunder som varit nålrädda inför behandlingen men sedan har det blivit bra.

Vad är slimmingface?
Med hjälp av b-tox formar man käklinjen i ett symmetriskt stilfullt flöde. Denna behandling kan också vara bra för de som gnisslar tänder.

Är fillers/b-tox farligt?
Alla ingrepp medför en risk, även om biverkningar är ganska ovanligt. De vanligaste biverkningarna är svullnad och klumpbildning. Värre biverkningar som allergisk reaktion kan förekomma. Läs mer om biverkningar här!

Kan man använda b-tox mot migrän eller svett?
J
a, vi utför även dessa behandlingar. Många kunder har fått otroliga resultat mot dessa besvär.

Tar ni avbetalning?
Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning. I annat fall är det kort eller kontant som gäller.